Imprimir esta página
Viernes, 15 Enero 2016 12:23

CONVOCATÒRIA PREMI IGUALTAT-UA 2016 Destacado

Escrito por 
Valora este artículo
(0 votos)

CONVOCATÒRIA PREMI IGUALTAT-UA 2016

 

La Universitat d'Alacant convoca el PREMI IGUALTAT-UA 2016 (BOUA 13-01-16), al qual podran optar persones, col·lectius, entitats o institucions, pertanyents o no a la UA, que per la seua trajectòria o labor hagen contribuït a la promoció de la igualtat de gènere. La iniciativa pot partir de facultats, departaments, instituts d’investigació o altres centres, així com del Consell d'Estudiants, de les organitzacions sindicals de la UA i del Consell de Direcció.

El premi es lliurarà en un acte públic emmarcat en la celebració institucional del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones. El termini per a proposar candidats o candidates finalitza el 12 de febrer.

 

Tota la informació en el web de la Unitat d'Igualtat

 

Mª José Rodríguez Jaume

Delegada del rector per a Polítiques de Gènere

 ______________________________________________________

 

CONVOCATORIA PREMIO IGUALDAD-UA 2016

 

La Universidad de Alicante convoca el PREMIO IGUALDAD-UA 2016 (BOUA 13-01-16),  al que podrán optar personas, colectivos, entidades o instituciones, pertenecientes o no a la UA, que por su trayectoria o labor hayan contribuido a la promoción de la igualdad de género. La iniciativa puede partir de facultades, departamentos, institutos de investigación u otros centros, así como del Consejo de Estudiantes, de las organizaciones sindicales de la UA y del Consejo de Dirección.

El premio se entregará en un acto público en el marco de la celebración institucional del 8 de Marzo, Día Internacional de las Mujeres. El plazo para proponer candidatos o candidatas finaliza el 12 de febrero.

 

Toda la información en la web de la unidad de igualdad

 

Mª José Rodríguez Jaume

Delegada del rector para Políticas de Género

Visto 1472 veces
Rafael

Lo último de Rafael